Ardeşen GSK’lı Perihan’ın Acı Günü!

Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) takım kaptanı ve Bayanlar A Milli Takım oyuncusu Perihan Topaloğlu’nun babası Bartın’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

YAŞAM 10.01.2014 19:59:59 35 0
Ardeşen GSK’lı Perihan’ın Acı Günü!
Bartın'da meydana gelen trafik kazasında dereye düşen otomobildeki Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Ardeşen GSK takım kaptanı ve Bayanlar A Milli Takım oyuncusu Perihan Topaloğlu’nun babası Gürsel Topaloğlu (48) hayatını kaybetti.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Başsağlığı Mesajı Yayımladı

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekibi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, takım kaptanı Perihan Topaloğlu'nun, Bartın'da dereye düşerek ölen babası Gürsel Topaloğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulüp Başkanı Rauf Oğuz imzasıyla yayımlanan mesajda, Toplaoğlu'nun babası Gürsel Topaloğlu'nun, Bartın'ın Ulus ilçesinde otomobil ile Kirazlıköprü Barajı mevkisinde dereye yuvarlanması sonucu akıntıya kapıldığı ve boğularak hayatını kaybettiği belirtildi.

Topaloğlu'nun ölümü dolayısıyla büyük üzüntü yaşandığı ifade edilen mesajda, şunlar kaydedildi:

'Kulübümüzün çok değerli sporcusu ve kaptanı, evladımız, bayanlar hentbolunun önemli değeri Perihan Topaloğlu'nun babası Gürsel Toplaoğlu'nun ölümünü büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Zamansız ölüm acısı ile sarsılan sporcumuzun acısı paylaşıyor, Topaoğlu ailesine başsağlığı, merhuma ise Allah'tan rahmet diliyoruz.'

Kulüp Başkanı Oğuz, yöneticiler ve idarecilerin, cenaze törenine katılmak üzere Bartın'a hareket ettikleri belirtildi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI