Türkiye’nin ve İslam’ın düşmanları, geçmişte kaba kuvvetle, sinsi plânlarla, ecdat kanlarıyla sulanmış Anadolu coğrafyamızı ve İslamiyet’i ortadan kaldırmak için çok çalıştılar. Bunda tam bir başarı sağlayamayınca bu defa açıkça, satın aldıkları ve kullanıp attıkları çeşitli taşeron terör örgütleriyle yıllardır ülkemizin bilhassa Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgemizde, çocuk, yaşlı, kadın, erkek, genç demeden acımasız ve çoğunluğu kalleşçe katliamlar yapmaya başladılar. Bu seferde milletimizin dine ve kutsal değerlerimize saldırmaya başladılar.

Büyük Ehli Sünnet Âlimlerinden, Seyit Abdülhakim Arvası hazretleri buyurdu ki: “İslâm’ın en büyük düşmanı İngilizlerdir. İslâmiyet’i bir ağaca benzetirsek, başka kâfirler, fırsat bulunca, bu ağacı dibinden keser. Müslümanlar da, bunlara düşman olur. Fakat bu ağaç bir gün filiz verebilir. İngiliz böyle değildir. Bu ağaca hizmet eder; besler. Müslümanlar da, onu sever. Fakat gece kimse anlamadan köküne zehir döker. Ağaç kurur. 'Vah vah çok üzüldüm.' diyerek, Müslümanları aldatır... İngiliz’in, İslâm’a böyle zehir salması demek, para, mevki ve kadın gibi, nefsani arzular karşılığında satın aldığı yerli münafıkların, soysuzların elleri ile İslâm âlimlerini, İslâm kitaplarını, bilgilerini ortadan kaldırmasıdır...”

Türk ve İslam düşmanı küffarın ve İngilizlerin, bir kısım Avrupa ve yine bir kısım Arap ülkelerinin kuklası ve maşası yönetici, siyasetçi, sözde insan hakları savunucusu, demokrasi düşmanı, ülkelerini diktatör gibi yöneten bu Türkiye düşmanlarını Allahü tela kahreylersin.


TÜRKİYE’NİN İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARI

Bayram Ali KAVALCI

22.06.2020 13:59:34

9