YAYLALARDA İNCELEME

YAYLALARDA İNCELEME

TURİZM 2.08.2019 09:44:13 23 0
YAYLALARDA İNCELEME

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu ve beraberindeki heyet ile yaylalarda incelemelerde bulundular.

Kaymakam Hasan Ongu beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, Jandarma Komutan V. Taner Çiğdem, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Aytolan, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu ve ÇAYELİ Doğa Sporları Kulübü Üyeleri ile birlikte Sazlık, Bataklık, Taşlık, Kocakarı, Güloğlu, Nopapeni, Demirkapı, Çamlık, Yurt, Sırt yaylaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu' nun Sırt Yaylasında misafir ve kılavuzluk ettiği; ÇAYELİ Doğa Sporları Kulübünün, Üye Sporcularının Marsis dağının zirvesine ve Sırt Yaylası bölgesine Dağcılık ve Turistik amaçlı gerçekleştirmeyi planladıkları ziyaretleri için Marsis Zirve ve çevresinde incelemeler gerçekleştirdiler.

Laz Kültür Sanat Ve Turizm Derneğinin İzmir'den gelen doğa severler için düzenledikleri Marsis Zirve Yürüyüşü kampında bulunan misafirler ve Yaylalarda kalan ve büyükbaş, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği işi ile iştigal eden vatandaşlarla da sorunlar ve talepleri hakkında karşılıklı sohbetler edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI