TARIMCILAR 9. EKOLOJİ İZMİR FUAR ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 9. Ekoloji İzmir Fuar Etkinliklerine Katıldı.

TURİZM 20.05.2018 14:30:19 13 0
TARIMCILAR 9. EKOLOJİ İZMİR FUAR ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-9. Ekoloji İzmir Fuar etkinliklerinde Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi kapsamında İl’de yürütülen çalışmalar hakkında gelen ziyaretçilere Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce bilgiler verildi.

​ Bakanlık tarafından 'Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi' kapsamında yürütülen çalışmaların ve üretilen ürünlerin tanıtılması amacıyla İzmir'de gerçekleştirilen 9. Ekoloji İzmir Fuar etkinliklerinde Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü adına açılan stantta ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada; “Düzenlenen standa 24 İl Müdürlüğü katılım sağladı. Fuara toplamda 220 firma katılım sağladı. Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi kapsamında ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında gelen ziyaretçilere bilgiler verildi. Ayrıca standımızda ziyaretçilere organik bal ikram edilerek, organik tarımla ilgili tanıtıcı el broşürü ve çiftçi el kitaplarının dağıtımı yapıldı.

Standımızı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Güldal, İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Daire Başkanı Sabahat Güllüoğlu, Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Resul Durmaz, yabancı konuklar ve vatandaşlar standımızı ziyaret etmişlerdir” denildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı