Simülatör Laboratuvarı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Simülatör Laboratuvarı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

TURİZM 10.03.2020 09:39:45 21 0
Simülatör Laboratuvarı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Rize Valisi Kemal Çeber, Deniz Ticaret Odası tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesine kazandırılan iki adet Simülatör Laboratuvarının açılış törenine katıldı.

Törende, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Şahin, İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Vali Kemal ÇEBER birer açılış konuşması yaptı.

Vali Çeber üstlenilen görevi en iyi şekilde yerine getirmenin Vatani bir görev olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Bugün açılışını gerçekleştirecek olduğumuz laboratuvarlar için yapmış oldukları katkılardan dolayı Kıran ailesine teşekkür ediyorum. Siz öğrencilerimizin de ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.’ sözünden hareketle en iyi denizciler olarak bunların hakkını vereceğine inanıyorum. Simülatör laboratuvarlarının hayırlı olmasını ve eğitiminize üst düzeyde katkı sunmanızı diliyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının sonunda, Vali Çeber ve RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman günün anısına İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran’a plaket takdim etti.

Plaket takdiminin ardından, ECDIS Simülatörü ve Sıvı Yük Elleçleme Simülatörünün yer aldığı laboratuvarların açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Vali Çeber’in yanı sıra, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, il protokolü, Üniversite yöneticileri, personeli ve öğrenciler katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı