Rize Tüm Yönleriyle FUAR İZMİR’de

Doğa ve kültür turizminin birçok çeşidine imkan sağlayan, farklı alternatif turizm türlerinin yılın her mevsimi gerçekleştirilebildiği Rize’nin ulusal ve uluslararası turizmdeki payının artırılabilmesi için tanıtım faaliyetleri b

TURİZM 7.12.2016 14:53:27 14 0
Rize Tüm Yönleriyle FUAR İZMİR’de
8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında fuarizmir / Gaziemir’de bu yıl 10. su düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’naRize’yitemsilen Rize Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Rize Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, turizm dernekleri,bölgedefaaliyet gösteren otel ve seyahat acentaları katılacak.

Gelişenturizmpotansiyeliyle, doğal ve kültürel farklılığıyla yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler için de cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen ve son yıllarda ilginin giderek arttığı Rize’nin bu yıl daha geniş bir katılımla temsil edileceği fuarda Rize kültürü, tarihi, doğası, folkloru, müziği, otantik mimarisi, özgün yemekleri ve misafirperverliğinin paylaşılacağı kapsamlı bir tanıtım faaliyeti yürütülecek.

Doğa ve kültür turizminin birçok çeşidine imkan sağlayan, farklı alternatif turizm türlerinin yılın her mevsimi gerçekleştirilebildiği Rize’nin ulusal ve uluslararası turizmdeki payının artırılabilmesi için tanıtım faaliyetleri büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’ndaziyaretçilere tanıtım materyalleri dağıtılarak, yöresel ürünler ikram edilerek, halk oyunları gösterileri düzenlenerek, yerli ve yabancı tur operatörleri ve seyahat acentaları ile görüşmeler yapılarak Rize’nin en etkili biçimde tanıtımının yapılması sağlanacak.

Ülkemizin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen sene 31 ülkeden1008 katılımcı ve 33.688 ziyaretçiyi bir araya getirmişti.

Bu yıl da yoğun katılım gösterilmesi beklenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ve İzfaş ortaklığı ile gerçekleştiriliyor.Fuarda Rize Standı 200 metrekarelik alanıyla A Holündeziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı