Pazarspor destek bekliyor

Pazarspor evindeki ilk maçını sahası onarımda olduğu için Pazar günü Rize Yeni Şehir Stadı'nda Sarıyer ile oynayacak

TURİZM 4.09.2014 21:02:07 9 0
Pazarspor destek bekliyor
Pazarspor’dan taraftara çağrı… Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Pazarspor, Pazar günü oynayacağı Sarıyer maçı için taraftarlarından destek istedi. Stadı’nın bakımda olduğu için Rize Yeni Şehir Stadı’nda Sarıyerspor ile karşılaşacak olan Pazarspor kulübünden taraftarlara çağrı yapıldı.

“TFF ikinci lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Pazarsporumuz sezonun ikinci maçında Sarıyer ile karşılaşıyor” başlığı ile yapılan çağrıda şu ifadelere yer verildi: “Sahamızda oynayacağımız ilk maçımızı bakım çalışmaları nedeni ile Rize Yeni Şehir stadında oynuyoruz. Sezonun ilk maçında takımımızı sahada yalnız bırakmamak için Pazar ve çevre ilçelerdeki özellikle de Rize’deki tüm sporseverleri Pazar günü saat 19.00’da Rize Yeni Şehir stadına bekliyoruz”


Yeni sezonda taraftarının karşısına ilk defa çıkacak olan takımımızı desteklemek, onları yalnız bırakmamak için 90 dakika boyunca takımımıza 12. adamın gücünü göstermek için yediden yetmiş yediye tüm hemşerilerimizi ve sporseverleri Rize Yeni Şehir Stadı’na bekliyoruz. Maç İçin kulüp tarafından karşılanan araçlar Saat 17.00-17.30 saatleri arasında Pazarspor Kulübü Sosyal Tesisleri önünden hareket edecektir”
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI