Pazar'da Turizm Haftası Etkinlikleri düzenlendi

40. Turizm Haftası kapsamında Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce program düzenlendi.

TURİZM 22.04.2016 06:38:00 62 0
Pazar
Programa Kaymakam Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Hava Yüzbaşı Mustafa Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Emniyet Müdürü Nimet Büyük, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Ahmet Kuyumcu yaptı.

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında 1. Olan Ayşe Keser yazdığı kompozisyonu okundu.

Öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Programda, bölgelerin tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımını içeren slâyt gösterisinin ardında, Turizm Haftası kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

Program da konuşan  ASLAN; “Değerli öğretmenlerim, çok değerli mesai arkadaşlarım, Pazar'da 4. Yılım.4 yıldır Turizm haftasını Kız Meslek Lisesi anlamına uygun bir şekilde etkinliklerle kutlamaktadır.

Şahsım adına söyleyeyim ki bu programı 4 yıldır iple çekiyorum, her sene özellikle bu tiyatro aksamını merakla bekliyorum.

Çocuklarımız, evlatlarımız hakikaten öğretmenlerinin rehberliğinde kendilerini her seferinde daha fazla geliştirdiklerini görüyorum.

Pazar’ın kendi sosyal gerçekliğinden enstantanelerle dolu bu güzel tiyatro için ben evlatlarımızı kutlamak istiyorum. Okulumuzu tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun diyorum” dedi. 






Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı