FORMULALAZ 19 AĞUSTOS'TA START ALIYOR!

KENAN SOFUOĞLU TAHTA ARABAYLA YARIŞACAK !

TURİZM 9.08.2013 15:15:15 41 0
FORMULALAZ 19 AĞUSTOS



Bu yıl 5.si düzenlenecek olan Formulaz Tahta Araba Şenlikleri hazırlıkları sürüyor.

Formulaz Tahta Araba Şenlik tarihini bu yıl değiştirdiklerini kaydeden Tunca Belediye Başkan Ahmet Topal “Her yıl Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Tunca Beldesi’nde Formulaz Tahta Araba Şenlikleri yapıyorduk. Bu yıl bu tarihi değiştirdik. Çay mevsiminin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi ve dolayısıyla vatandaşlarımızın yoğun katılım olamaması ihtimaliyle Formulaz Tahta Araba Şenliği’ni Ağustos ayının üçüncü haftasında yapmaya karar verdik. Bundan sonra her yıl bu şenlikle Ağustos ayının üçüncü haftasında yapılacak.” İfadelerini kullandı.

Şenlikleri katılın yoğun olacağını belirten Topal “Bu yıl 5.sini düzenliyoruz. Redbull 3. Kez sponsor oluyor. Her yıl eksikliklerimizi görüp üstüne koyarak şenliklerimizi hazırlıyoruz. Bu seneki en önemli değişikliklerimizden biri de motor sporlarının dünya şampiyonu gururumuz Kenan Sofuoğlu aramızda olacak. Tahta araba ile yarışacak. Bu seneki yarışlara ilginin yoğun olacağını düşünüyoruz. Yaklaşık 100’e yakın yarışmacı katılacak. 18 Ağustos Pazar günü saat 08:00–11:00 saatleri arasında başvuruları alıp araçları kontrollerden geçireceğiz.” Şeklinde konuştu.

Gelişim TV’nin bu yarışlara olan ilgisi ve yarışlar vasıtasıyla bölgenin tanıtımına verdiği büyük katkıdan dolayı teşekkürlerini belirten Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal “Tüm vatandaşları 19 Ağustos Pazar günü Ardeşen Tunca Beldemize Formulaz Tahta Araba Şenlikleri’nde davet ediyorum.” Dedi.

Haber: Mustafa ÖZYANIK-GELİŞİM TV 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI