ÇÖP SORUNU KALMAYACAK

Rize İl Özel İdaresi tarafından Kaymakamlığına teslim edildi!

TURİZM 10.09.2013 14:40:40 19 0
ÇÖP SORUNU KALMAYACAK





Cemil KUS(Çamlıhemşin)

Rize İl Özel İdaresi tarafından Çamlıhemşin Kaymakamlığına teslim edilen Çöp arabası ile Çamlıhemşin'de ki köylerin çöp sorunu çözüldü.
 
Rize İl Özel İdaresi tarafından alınan 150 adet çöp konteynerinin ilçeye bağlı köylere dağıtımının yapıldığını söyleyen Çamlıhemşin Kaymakamı Aziz Gölbaşı temiz bir Çamlıhemşin için hep birlikte el ele verilmesini istedi.

Daha temiz bir Çamlıhemşin için  il özel idaresinden yeni çöp arabası alındığını, ilçenin son yıllarda değişim ve gelişim gösteren ilçelerin başında geldiğini belirten Gölbaşı, İlçenin büyümesi ve gelişmesi ile birlikte bazı yeni talepler, beklentiler ve ihtiyaçlar da doğmaya başlıyor. Bu ihtiyaçlardan birisi de çöp konteynırleriydı. Hemşerilerimiz zaman zaman bu taleplerini bizlere iletiyorlardı, bizler de bu konuda geçici bir çözüm bulmak yerine kalıcı bir çalışma yaparak toplamda 150 adet yeni çöp konteyneri aldık. Alınan bu konteynerlerin vakit kaybetmeden tüm köylerimize dağıtımına başlandı.



 
Kaymakam Gölbaşı öncelikli amacımız; tertemiz çevrede ve örnek bir ortamda yaşamaktır. Çocuklarımız ve geleceğimiz için, tertemiz köylerin meydana gelmesi halkımızın da katkılarıyla olacaktır. Bunun için yapmaları gereken her evden çıkan çöpleri tek büyük poşete koyarak konteynırlara koymalarıdır. Bu şekilde evlerinin önünde ya da ırmakların ağızlarında çöpler yığılmayacak, pis koku ve çevre kirliliği meydana gelmeyecektir. Belli yerlere konulan konteynırlara halkımız sahip çıkmalı ve temizliğine dikkat etmeli. İçine yanıcı maddeler atmamalı. Atılmasına izin vermemeli. Şimdiden bu konuda gösterecekleri hassasiyet için halkımıza, çöp arabasının ve çöp konteynırlarının alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.



 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI