AYDER FARKLI BİR YER !

AYDER İÇİN BAKAN BEŞİR ATALAY NE DEDİ ?

TURİZM 12.08.2013 12:40:40 8 0
AYDER FARKLI BİR YER !


Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ramazan Bayramı tatili sebebiyle geldiği Doğu Karadeniz'de, beraberindeki Rize Valisi Nurullah Çakır ve AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ile Çamlıhemşin ilçesindeki tatil yöresi Ayder Yaylası'nı gezdikten sonra İkizdere ilçesindeki Anzer Yaylası'na geçti.
 
Atalay, burada yaptığı açıklamada, 'İlçeleri ziyaret ettik. Her açıdan verimli oldu. Ayder ve Anzer Yaylası'nı gezdik. Türkiye’nin ismi bilinen önemli yerleri. Doğrusu Karadeniz’in zenginliğini yeni gördük. Burada çok farklı ziyaretçiler var. Ayder’de çok farklı illerin yanı sıra dış ülkelerden özellikle Arap ülkelerinden ziyaretçi var' dedi.
 
AYDER'İ GÖRDÜĞÜMDE İSVİÇRE BURAYLA YARIŞAMAZ....
 
'Turizmin bizim bildiğimiz deniz kum ağırlıklı görüntüsü kayboldu. İnsanlar daha otantik değerler arıyor, tabiat arıyor. Karadeniz’in yaylaları eşsiz ormanları, şelaleleri turistik yerler daha fazla ilgi çekiyor. İnsanlar bunları keşfediyor. İyi tesis örnekleri var. Değerlendirmenin ön şartı iyi konaklama imkanları. Yollar son derece iyileştirilmiş. Kaplıca otelleri dikkat çekiyor. Tesisler buralara ilgiyi artıracak. Ayder’i gördüğümde İsviçre burayla yarışamaz. Burayı iyi değerlendirelim. Çok değerli yerler. Anzer balı neden ünlü. Bitki örtüsünü görünce anlıyorsunuz. Muhteşem bir bitki çeşitliliği var. Bunlar ülkemizin değerleri. Bunlara sahip çıkmak lazım'
 

 




Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı