ZİRAAT ODASI BAŞKANI İHSAN SEBER GÜVEN TAZELEDİ

ZİRAAT ODASI BAŞKANI İHSAN SEBER GÜVEN TAZELEDİ

TRABZON-ARTVİN 1.03.2019 11:03:09 32 0
ZİRAAT ODASI BAŞKANI İHSAN SEBER GÜVEN TAZELEDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu Necmettin Aydın Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleşti. Köy delegesi seçimleri sonucunda köylerden seçilen 38 köy delegesi ile yapılan Kongrede Hopa Ziraat Odası yeni yönetimi de belirlendi..

Hopa Ziraat Odası Olağan Genel Kurul toplantısına Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek’in yanı sıra delegelerin tamamı katıldı.

Divanın oluşması ardından Faaliyet ve Mali raporlar okunarak kongreye katılan delegeler tarafından ibra edildi. Oda Başkanı İhsan Seber kongrede yaptığı konuşmada oda çalışmaları hakkında bilgi verdi. Odanın Trabzon’da bulunan misafirhanesini restore ettirdiklerini, üyelerinin ihtiyaç ve taleplerinin karşılanmasına yönelik çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Kongrede gündem gereği seçimler maddesine geçildi. İhsan Seber ve Ali Metin Topaloğlu’nun ayrı ayrı divana ayrı ayrı listelerini vermeleri ile seçimlere de 2 aday ile gidildi. Yapılan seçimlerde İhsan Seber 20 ve Ali Metin Topaloğlu’ da 18 oy aldı. Alınan bu sonuçtan sonra İhsan Seber’in listesi yeni dönemde de Oda yönetimini oluşturdu. Buna göre oda yönetimi şu isimlerden oluştu: İhsan Seber, İbrahim Korkmaz, Turhan Özhalk, Volkan Özçep, Seyfettin Albay, Süleyman Karabacak, Fahri Özbay seçildiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI