Yüz koruyucu siperlikler sağlıkçılara teslim edildi.

Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan Yüz koruyucu siperlikler sağlıkçılara teslim edildi.

TRABZON-ARTVİN 19.04.2020 13:53:18 26 0
Yüz koruyucu siperlikler sağlıkçılara teslim edildi.

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ebubekir Alp Koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Yusufeli Çok Programlı Anadolu Lisesinde, 3 Boyutlu yazıcı ile üretimi gerçekleştirilen yüz koruyucu siperlikleri ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce üretilen maskeleri Aile Hekimliği ve Yusufeli Devlet Hastanesi yetkililerine teslim etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Alp “Yurdumuzun içinden geçtiğimiz bu hassas dönemde özellikle sağlık personellerimizin cansiperane çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz de Milli Eğitim camiası olarak her açıdan onların yanındayız. Okulumuzda 3D yazıcılarla ürettiğimiz koruyucu siperlikleri ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce üretilen maskeleri sağlık çalışanlarımızın kullanması için teslim ediyoruz.

Yusufeli’nde çalışan sağlık ekiplerinin çalışanlarının ihtiyacı kadar siperlik ve maske üretmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar 100 adet siperlik ile 650 maske ürettik” dedi.

Yusufeli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Duranay, “Bu zor süreçte Milli Eğitim Müdürlüğünün yanımızda olduğunu bilmek bizi mutlu etti. Sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarının karşılanması için tek kullanımlık maske ve koruyucu siperlik üreterek vermiş oldukları destekten dolayı Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyorum ” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI