YUSUFELİ’NİN YENİ KAYMAKAMI EVLENDİ

YUSUFELİ’NİN YENİ KAYMAKAMI EVLENDİ

TRABZON-ARTVİN 12.09.2019 14:22:01 565 0
YUSUFELİ’NİN YENİ KAYMAKAMI EVLENDİ

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli ilçesine son mülki idare amirleri kararnamesi ile atanan Ömer Faruk Özdemir, yine ilçeye yeni atanan Hakim Hatice Büşra Özdemir ile dünya evine girdi. Düğüne Yusufeli ilçesinden iş, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarından birçok önemli sima katıldı.

Yusufeli ilçesine son mülki idare amirleri kararnamesi ile atanan Ömer Faruk Özdemir, ilçenin yeni hakimlerinden Hatice Büşra Özdemir ile dünya evine girdi. Erzurum’un Olur ilçesinde gerçekleştirilen düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı. Kovancılar Kaymakamı iken Yusufeli ilçesine atanan Yusufeli’nin çiçeği burnunda Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir ile ilçenin yeni hakimlerinden Hatice Büşra Özdemir’in düğün merasimine Oltu’nun sayılı gelen isimlerinin yanı sıra Yusufeli ilçesinin önemli bir çok simasının yanı sıra ilçenin muhtarları da katıldılar. Görkemli bir düğün ile dünya evine giren Kaymakam Özdemir ile Hakim Hatice Büşra Özdemir’in mutluluklarına davetlilerde şahitlik yaptılar.

Yusufeli ilçesinin yeni Kaymakamı ve hakiminin bu önemli günlerinde Yusufeli’nden Oltu’ya gelerek şahitlik yapan konuklar, gelin ve damada mutluluklar dilediler. Düğün takı töreni, pasta ikramı ve oynanan oyunlarla son buldu. Yusufeli’nin yeni Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir ile yeni hakimi Hatice Büşra Özdemir, misafirlerine teşekkür ederek yanlarında olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Yeni atanmalarına karşın Yusufeli ilçesinden çok sayıda misafirin düğüne katılmış olmasının mutluluğunu da yaşadıklarını belirten Özdemir çifti, Yusufeli ilçesine ve halkına hizmet edecek olmanın da ayrı bir gurur olacağını sözlerine eklediler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI