YUSUFELİ YENİ YERLEŞİM BİLGİLENDİRME GEZİLERİ BAŞLADI

Yusufeli yeni yerleşim yeri gezileri Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’in mihmandarlığında Hasanağa Mahallesi, Erdemler Mahallesi ve Sapanet Mahallesi vatandaşlarının katılımıyla başladı.

TRABZON-ARTVİN 10.05.2018 10:28:42 11 0
YUSUFELİ YENİ YERLEŞİM BİLGİLENDİRME GEZİLERİ BAŞLADI

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli yeni yerleşim yeri gezileri Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’in mihmandarlığında Hasan Ağa Mahallesi, Erdemler Mahallesi ve Sapanet Mahallesi vatandaşlarının katılımıyla başladı.

Yapılan gezi programı 2. Bölgeden başlayan gezi 1. Bölge ve 3. Bölgeyle devam eti. Gezi esnasında alanlarda yapılan ve gelecekte yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Altyapı çalışmalarında 5530 hektar imar adası, 70 hektar park, bahçe alanı oluşturuldu. Yapılan çalışmalar bu alanların daha da gelişmesi bekleniyor. Başkan Aytekin, gezi boyunca vatandaşlardan gelen soruları cevaplıyor, geleceğe yönelik projeleri tanıtıyor.

Yusufeli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan yeni yerleşim gezi programı Ramazan ayı başlayıncaya kadar devam edecek olup isteyen bütün vatandaşlar katılım sağlayabilecek. Gezi programı bilgilendirilmesi, Yusufeli Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve belediye hopörlerinden yapılacak.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı