YENİ KAYMAKAMI ALAY YAZICI GÖREVE BAŞLADI

Murgul Kaymakamlığına atanan Alay Yazıcı İlce’ye gelerek görevine başladı.

TRABZON-ARTVİN 4.09.2021 09:57:52 61 0
YENİ KAYMAKAMI ALAY YAZICI GÖREVE BAŞLADI

Hayati Akbaş

MURGUL-Murgul Kaymakamlığına atanan Alay Yazıcı, İlçe ’ye gelerek görevine başladı. Kaymakamlıkta çalışan kurum müdürleri ve çalışanlar tarafından karşılanan Yazıcı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

ALAY YAZICI KİMDİR?

1991 yılında Trabzon ilinin Of ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Of’ta tamamladı. 2014 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Samsun Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde “Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı” olarak memuriyete başlayan Yazıcı, 2016 yılında açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanıp 105. Dönem Samsun Kaymakam Adayı olarak “Mülki İdare Amirliği” mesleğine intisap etti. Sarıkamış (Kars) ve Akhisar (Manisa) ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamlayan Yazıcı, Han (Eskişehir) ilçesinde kaymakam vekilliği görevini yürüttü. Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajının ardından Leicester Üniversitesinde dil kursuna katılmak ve idari bakımdan incelemelerde bulunmak üzere 8 ay süreyle İngiltere'nin Leicester şehrinde bulundu.

Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayıp sırasıyla Senirkent (Isparta) Kaymakamlığı ve Muş Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Yazıcı, 20.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Murgul Kaymakamı olarak atandı.

Kaymakam Alay Yazıcı, evli olup İngilizce bilmektedir


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı