VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU ÇALIŞANLARINA BAYRAM ZİYARETİ

Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

TRABZON-ARTVİN 25.05.2020 11:02:51 98 0
VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU ÇALIŞANLARINA BAYRAM ZİYARETİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Küresel tehdit haline gelen yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı ülkemizde alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşlarımızın alışveriş, ilaç, temizlik ve sağlık kontrolü gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda ilimizde görev yapan Grup çalışanlarını ziyaret eden Vali Doruk, yerine getirmiş oldukları bu ulvi görevden dolayı Vefa çalışanlarını tebrik ederek, bayramlarını kutladı.

Vali Doruk ziyaret esnasında ayrıca İl Afet ve Acil Durum Müdürü ve Vefa Sosyal Destek Grupları Koordinatörü Mehmet Salih Avcı’dan grubunun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kurulduğu 23 Mart tarihinden itibaren ilimiz genelinde ilgili vatandaşlarımızdan gelen 10 bine yakın talebi karşılayan Grup çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ziyarette, Vali Doruk’a İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı