VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Sarp sınır kapısında uzun yıllar görev yapan Sap Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tahir Demir ve Setur Sarp İşletme Müdürü Ahmet Bünyamin Gürsel Müdürlülerin ilçeden ayrılacak olması dolayısıyla Hopa Ticaret v

TRABZON-ARTVİN 28.08.2021 08:22:57 72 0
VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Sarp sınır kapısında uzun yıllar görev yapan Sap Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tahir Demir ve Setur Sarp İşletme Müdürü Ahmet Bünyamin Gürsel bölgedeki görev sürelerinin dolması nedeniyle tayin oldular. Müdürlülerin ilçeden ayrılacak olması dolayısıyla Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Elazığ Vali Yardımcılığına yeni tayin olan Kemalpaşa Kaymakamı Recep Gündüz, Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Başkan Yardımcısı Okan Poyraz, Meclis Üyesi Kemal Gazioğlu, Arif Lokumcu, Meriç Burçin Özer ve Tolga Çakır, GTİ Sarp İşletme Müdür İbrahim Tomul, Sarp Gümrük Müdürü Eşref Ateş ve kurum amirleri katıldı.

Hopa TSO Başkanı Akyürek, tayini çıkan Müdürlerle övgüyle söz ederek, yeni görevlerin de büyük başarı sağlayacağına inandığını vurguladı. Akyürek “Hopa TSO ailesi olarak Bölgemize vermiş oldukları hizmetler anısına Teşekkür ediyoruz” dedi

Akyürek konuşması ardından tayinleri çıkan Müdürlere hizmetlerinden dolayı plaket sunumu gerçekleştirdi.

Sap Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tahir Demir ve Setur Sarp İşletme Müdürü Ahmet Bünyamin Gürsel Kendileri için sarf edilen övgü dolu sözlerden dolayı duygulu anlar yaşayarak Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’na geceyi düzenledikleri için teşekkürlerini ilettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI