VALİ DORUK, DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

VALİ DORUK, DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

TRABZON-ARTVİN 17.05.2019 10:16:50 37 0
VALİ DORUK, DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce uygulanmakta olan ‘’Yaşayan Matematik’’ projesi kapsamında Türkiye geneli Matematik öğretmenleri ile ortaokul ve ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen ’’Materyal Geliştirme’’ etkinliğinde dereceye giren öğretmen ve öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Başarılı öğretmen ve öğrencileri makamında kabul eden Vali Doruk, dereceye giren projeler hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci ve İl Milli Eğitim Strateji Geliştirme Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Bürlükkara hazır bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, temel amacının Matematik biliminin öğrencilere günlük hayatta kullanma becerisinin kazandırılması, matematik atölyesi, eğlenceli matematik etkinlikleri ile matematik biliminin öğrencilere sevdirilmesi, matematik günleri ile öğretmenlerin matematik alanında bilim insanları ile buluşturularak mesleki gelişimlerine katkı sunulması olan projenin bir ayağını oluşturan ‘’Matematik Konulu Materyal Geliştirme Etkinliği’ ne ilgi ve katılımın iyi olduğunu belirtti.

Yine 29 Nisan tarihinde düzenlenen Matematik öğrenci çalıştayında öğrencilerin emek vererek sunumlar yaptığını ifade eden Kahveci, projenin amaçlarına ulaşmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Vali Doruk ise dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödüllerini vererek tebrik etti. Vali Doruk, bu tür faaliyetlerle verecekleri desteğin artarak devam edeceğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı