VALİ DORUK: “BASIN, HALKIMIZLA ARAMIZDA EN ÖNEMLİ KÖPRÜDÜR”

VALİ DORUK: “BASIN, HALKIMIZLA ARAMIZDA EN ÖNEMLİ KÖPRÜDÜR”

TRABZON-ARTVİN 23.02.2019 10:15:20 13 0
VALİ DORUK: “BASIN, HALKIMIZLA ARAMIZDA EN ÖNEMLİ KÖPRÜDÜR”

Hayati Akbaş

ARTVİN-Milliyet TV temsilcileri gazeteciler İhsan Kocakaplan ve Can Vural’ı kabulünde konuşan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, basının önemine işaret ederek, “Basın halkımızla aramızdaki en önemli köprüdür” dedi.

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yaklaşan yerel seçimler öncesi Artvin’in nabzını tutmak için kentte bulunan Milliyet TV temsilcileri gazeteciler İhsan Kocakaplan ve Can Vural’ı makamında kabul etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gazeteciler İhsan Kocakaplan ve Can Vural, Milliyet TV’de yayımlanacak olan Artvin eki çalışmaları hakkında Vali Yılmaz Doruk’u bilgilendirdi.

-Vali Doruk: “Basın en önemli güç kaynağımız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doruk ise, basın mensuplarının önemli bir kamu görevini ifa ettiklerini söyledi.

Gazetecilik mesleğinin, toplumsal bilinci arttırmak, güçlendirmek ve kamu yararını her zaman ön planda tutmak açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali Doruk, “Sorumluluğunun bilincinde, ülkesinin ve milletinin menfaatlerini, şehrinin önceliklerini kendisine görev edinen basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum. Basın, halkımızla aramızdaki en önemli köprüdür. Gazeteciler bizim yol arkadaşımız, çalışmalarımızda en önemli güç kaynaklarımızdan birisidir” dedi.

Vali Doruk, daha sonra ise, ziyaret anısına Kocakaplan ve Vural’a, kenti tanıtan fotoğrafların bulunduğu plaket takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI