Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan Artvin'de

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yapılan yatırımları ve Artvin Merkeze yapılacak olan yeni giriş köprüsünü yerinde incelemek için geldiği Artvin’de, Artvin Belediyesini ziyaret etti.

TRABZON-ARTVİN 10.09.2018 07:41:37 35 0
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan Artvin

Hayati Akbaş

ARTVİN-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yapılan yatırımları ve Artvin Merkeze yapılacak olan yeni giriş köprüsünü yerinde incelemek için geldiği Artvin’de, Artvin Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Turhan’ı, Belediye Başkanlığı önünde Başkan Kocatepe, Başkan Yardımcıları Aydemir Akköy, Zafer İnce, Birim amirleri ve zabıta ekipleri karşıladı. Ziyarette Artvin Valisi Ömer Doğanay, Milletvekili Av. Erkan Balta, Eski Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, İl Başkan Vekili Turgut Sarı, Merkez İlçe Başkanı Sevim Cicioğlu ile bakanlık yetkilileri de hazır bulundular.

Ziyarette Başkan Kocatepe belediyenin icraatlarını anlatan kitapçığı Bakan Turhan’a sundu. Bakan Cahit Turhan, icraatları detaylıca inceledi. Ayrıca Başkan Kocatepe, Artvin’in önemli projelerinden biri olan şehir girişine duble köprü projesini de Bakan Cahit Turhan’a göstererek desteklerini beklediklerini ifade etti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek göreve geldiği günden itibaren ilk Belediye ziyaretini Artvin Belediyesine gerçekleştirdiği içinde ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Kocatepe; “Sayın Bakanım Ulaşım noktasında çok hizmetlerin yapıldığı ve daha çok ihtiyaçların olduğu ilimize hoş geldiniz. Şehrimizin bundan sonra ki işlerinin kilitlendiği nokta alt yapı ve ulaşım. Bakanlığımızla bundan sonra daha çok birlikte çalışarak destek alacağımız bir bakanlık oldu. Bölge müdürlüğüyle ortak yürüttüğümüz şehre giriş köprüsü projesinin çok kısa sürede başlamasını talep ediyoruz. İsmet Acar Bulvarı ile Dr. Kadir Topbaş Bulvarı kavşağında üst geçit projemiz de hazırlanıyor. Borçka’dan gelişte şehrimizin girişini ormanlı köyü üzerinden 12 km lik yolla yapılması için projeler yapılmış ihale aşamasında olduğunu biliyoruz. Kısaca birçok proje hayata geçme aşamasında. Artvin’in geleceği ulaşım ve alt yapıya bağlı olarak Turizm’de diye biliriz. Hizmet alanınızın zirve yaptığı kente hoş geldiniz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ise, Yusufeli baraj şantiyesinde başlayan Artvin ziyaretinde yapılan yatırımları yerinde görme fırsatı bulduğunu ifade ederek kentin daha çok gelişmesi ve yaşayan vatandaşların hayat standartlarının yükselmesi için bakanlık olarak gerekli desteği sağlayacaklarını söyled


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI