TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

TRABZON-ARTVİN 4.09.2018 12:52:05 17 0
TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Güreş Federasyonu ve Turhal Belediyesi’nin Tokat’ın Turhal ilçesinde ortaklaşa düzenlediği Yıldızlar Karakucak Türkiye Şampiyonasında, Artvin Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Can Gülçay Türkiye Şampiyonu oldu.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Türkiye Güreş Federasyonu ve Turhal Belediyesi’nin Tokat’ın Turhal ilçesinde ortaklaşa düzenlediği Yıldızlar Karakucak Türkiye Şampiyonasında, Artvin Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Can Gülçay Türkiye Şampiyonu oldu.

Tokat’ın Turhal ilçesinde düzenlenen Karakucak Türkiye Şampiyonasına Artvin Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü adına 6 sporcu güreşirken 60 kilogramda Can Gülçay Türkiye Şampiyonu oldu.

Artvin Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü antrenörü Zaza Vardidze; sporcularını tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti: “Tokat’ın Turhal ilçesinde düzenlenen Karakucak güreşleri Türkiye Şampiyonasında sporcumuz Can Gülçay kardeşimiz Türkiye Şampiyonu oldu başarıları ve çalışma azminden ötürü onu tebrik ediyorum. Artvin’e daha çok madalya getirmek için yılmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Artvin Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Aydemir Akköy’e güreşe verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde bu yıl 21’incisi düzenlenen Karakucak güreşlerine Rusya, Gürcistan, İran ve Azerbaycan’dan gelen güreşçilerin katılması ile uluslararası statü kazanırken, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen pehlivanlarla birlikte, 300’ü yıldız, 150’si başpehlivan olmak üzere toplamda 450 pehlivan er meydanında ter döktü.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI