TÜRKİYE ŞAMPİYONU ATLET TALAT ALKAN’I TEBRİK ETTİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ATLET TALAT ALKAN’I TEBRİK ETTİ

TRABZON-ARTVİN 11.10.2018 09:38:17 26 0
TÜRKİYE ŞAMPİYONU ATLET TALAT ALKAN’I TEBRİK ETTİ

Artvin Valisi Ömer Doğanay, İzmir’de 1-2 Eylül’de düzenlenen Master Atletler Türkiye Şampiyonasında 5 bin metrede hem yaş guruplarında hem de genel sıralamada Türkiye şampiyonu olan atlet Talat Alkan’ı makamında kabul etti.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Ömer Doğanay, İzmir’de 1-2 Eylül’de düzenlenen Master Atletler Türkiye Şampiyonasında 5 bin metrede hem yaş guruplarında hem de genel sıralamada Türkiye şampiyonu olan atlet Talat Alkan’ı makamında kabul etti.

Vali Doğanay, ziyarette yaptığı konuşmada, Alkan'ın Artvin’i başarıyla temsil ederek herkesi gururlandırdığını söyledi.

-Vali Doğanay, “Sporcumuzla kent olarak gurur duyduk”-

Doğanay, şunları ifade etti: 'Gerek yurt dışında gerekse ülkemizde katıldığınız birçok atletizm yarışlarında dereceler alarak başta ülkemiz olmak üzere ilimizin tanıtımına büyük katkı sağladınız. Bu anlamlı başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.'

Alkan ise Vali Doğanay'ın kendisini kabulünden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, şampiyonada, 5 bin metre hem yaş guruplarında hem de genel sıralamada Türkiye şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Alkan,” Gerek yurt dışı gerekse yurt içinde düzenlenen yarışmaların hazırlık aşamasında gerekse yarışmalara katılmasında kendisine her türlü maddi ve manevi desteği veren başta Valimiz Sayın Ömer Doğanay başta olmak üzere Eti Bakır İşletmeleri A.Ş Artvin yetkilileri ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

-Eti Bakır Artvin İşletmeleri A.Ş. sponsor oldu-

Gürcistan’ın başkenti Tiflis'te30 Eylül’de düzenlenen uluslararası Tiflis maratonunda 50 ülkeden 3200 profesyonel atletin katıldığı yarışmada dördüncü olduğunu anımsan Alkan, ' Her iki yarışmada sponsorluğumu Eti Bakır Artvin İşletmeleri A.Ş. yaptı. Ayrıca 11 Kasım’da düzenlenecek olan İstanbul Vodafon Maratonu ile ve 8-9 Aralıktaki Tunus Afrika Şampiyonasına yine Eti Bakır Artvin İşletmeleri A.Ş. sponsorum olacak. Buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlimizi gerek yurt içinde gerekse yurt dışında en iyi şekilde temsil ederek kupalarla dönmeyi arzuluyorum” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI