TSO’DAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİNE ZİYARET

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı Hopa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Yüce’yi ziyaret etti.

TRABZON-ARTVİN 30.01.2021 11:12:01 34 0
TSO’DAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİNE ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı Hopa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Yüce’yi ziyaret etti.

Ziyarette Hopa TSO’nun DOKA tarafından desteklenen ve Hopa Halk Eğitim Merkezinin proje paydaşı olduğu ‘Yerel Kalkınma, İstihdam ve Turizm Değeri Olarak Hopa Laz Böreği’nin Üretimi ve Pazarlanması’ Projesi ile ilgili sürdürülen çalışmalar hakkında değerlendirme yapıldı. Tadilat çalışmaları devam eden kurs alanının tamamlanmasının ardından başlatılacak muhallebici kursları ile ilgili görüş alış verişi gerçekleştirilirken muhallebici kurslarının Mart ayında başlatılabileceği değerlendirildi.

Hopa TSO Başkanı Akyürek konu hakkındaki değerlendirmelerinde projenin tamamlanıp Hopa Laz Böreğinin üretilmeye başlanması ile hak ettiği prestije kavuşulacağını ve ilçenin en önemli çekim unsuru haline geleceğine inandığını ifade ederken, çaba ve gayretlerinden dolayı Harun Yüce’ye teşekkür etti.

Misafirlerini makamında kabul eden Halk Eğitimi Müdürü Harun Yüce ise kurum olarak Hopa’ya ciddi katkı sunacağına inandığı bu proje tamamlanıncaya kadar üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI