TSO'dan Eğitim Verildi

TSO'dan Eğitim

TRABZON-ARTVİN 31.07.2019 12:57:31 33 0
TSO

HOPA TSO’ DA ÜYE İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda Üyelerin, Yöneticilerin ve Oda Personelin katılımı ile 2019 yılı iş planı eğitimleri gerçekleştirildi.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda Üyelerin, Yöneticilerin ve Oda Personelin katılımı ile 2019 yılı iş planı eğitimleri gerçekleştirildi.

Hopa TSO Üyelerine yönelik İletişim eğitimi, Oda Yöneticilerine kriz ortamında işletme yönetimi eğitimi ve Oda personeline İş yaşamında insan ilişkileri eğitimi gerçekleştirildi. Üyelere, Oda Yöneticilerine ve Personele üç ayrı program şeklinde eğitim verildi.

Toros Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ertan Cem Gül tarafından verilen eğitim Son derece etkili ve verimli bir şekilde eğitim gerçekleştirildi. Eğitimler sonunda etkinlik değerlendirme anketleri yapılarak toplu fotoğraf çekildi.

HOPA TSO’DA BİLGİ EDİNME VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası personeli Bilgi edinme ve kişisel verilerin korunması eğitimini gerçekleştirdi.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası personeli Bilgi edinme ve kişisel verilerin korunması eğitimini gerçekleştirdi.

2019 yılı iş planı kapsamında planlanan eğitim, 7 personelin katılımıyla Oda Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toros Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ertan Cem GÜL tarafından verilen eğitimde bilgi edinme teknikleri ve kişisel verilere ilişkin suçlar konuları ele alındı.

Son derece etkili ve interaktif bir şekilde gerçekleştirilen eğitimin verimli olduğu etkinlik değerlendirme anketlerinin sonuçlarında ortaya çıktı. Oda personeli 2 saatlik eğitimin ardından Gül’e teşekkür ederek eğitim başarılı bir şekilde sonlandırıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI