TRABZONSPOR BORÇKA FUTBOL OKULU YETİM’İ KONUK ETTİ

TRABZONSPOR BORÇKA FUTBOL OKULU YETİM’İ KONUK ETTİ

TRABZON-ARTVİN 4.07.2018 10:22:55 20 0
TRABZONSPOR BORÇKA FUTBOL OKULU YETİM’İ KONUK ETTİ

Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Trabzonspor Borçka Futbol Okulu’nda Öğrencilerle Bir Araya Geldi.

Hayati Akbaş

BORÇKA-Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Trabzonspor Borçka Futbol Okulu’nda Öğrencilerle Bir Araya Geldi.

İl Müdürü Bahattin Yetim Borçka ilçesinde faaliyet gösteren Trabzonspor Borçka Futbol Okulu’ nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Borçka Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Memiş Türk, İl Müdürüne eşlik ettiler.

Trabzonspor Okulu öğrencileriyle spor ve sporcu ahlakı hakkında sohbet eden İl Müdürümüz Bahattin Yetim, Okul Kurucusu Osman Genç’ den okul faaliyetleri hakkında bilgi edindiler.

8 Ocak 2018 tarihinde Trabzonspor ile imzalanan sözleşmeyle Artvin/Borçka’da resmi olarak başlayan Trabzonspor Borçka Futbol Okulu, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ nün tesisler kullanımı hususunda ki desteği ile 3 Mart 2018 tarihi itibari ile Borçka ilce stadında ilk antrenmanlarına başladı.

Aynı zamanda 158 öğrenci sayısına ulaşan Trabzonspor Borçka Futbol Okulu, Türkiye geneli tüm Trabzonspor Futbol Okulları arasında en fazla sayıya sahip okul olmayı başardı.

4.ayını tamamlayan Futbol Okulu, bu süreçte birçok yeniliğe imza atmayı başardı. Futbol Okulu kurucusu Osman Genç, okul hakkında şu bilgileri paylaştı:

“Tüm öğrencilerimize özel diyetisyen tarafından beslenme programı hazırladık, Yaz Dönemi programımızda ise başta yabancı dil eğitimimiz olmak üzere, temel eğitim dersleri veriyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kadınlar Gününde, futbol okulumuz öğrencileri ile sokaklara çıkarak kadınlara karanfil dağıttık, Anneler gününde o gün ki antrenmanımızı, futbol okulumuz anneleri ile birlikte yaptık. Yakın zamanda A Milli Takım ve Fenerbahçe oyuncusu Şener Özbayraklı futbol okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile bir araya geldiler. Sporcu portföyünü 6-14 yaş aralığında tutan futbol okulumuz başta Borçka ilçesi olmak üzere ilimiz geneli için çocuklarımızın gelişimine yönelik önemli çalışmalar devam etmektedir.”

Yetim konuşmalarının ardından ziyaretini sonlandırdı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI