TOPLAM 92 BİN TL ÖDÜL DAĞITILACAK

Artvin Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivalinde her yıl düzenli olarak ödül artırımına giden Artvin Belediyesi, geçen yıl 70 bin TL olan para ödülünü bu yıl 92 bin Liraya çıkarttı.

TRABZON-ARTVİN 19.06.2019 09:22:43 21 0
TOPLAM 92 BİN TL ÖDÜL DAĞITILACAK

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivalinde her yıl düzenli olarak ödül artırımına giden Artvin Belediyesi, geçen yıl 70 bin TL olan para ödülünü bu yıl 92 bin Liraya çıkarttı.

Artvin’in kültürel mirası olan Kafkasör Festivalinde Boğa güreşleri oldukça büyük yere sahip. Boğa sahipleri tarafından Şampiyonlar ligi olarak da tanımlanan Kafkasör Festivalinde ödüllerde şanına yakışır şekilde belirleniyor.

Yaklaşık 200 yıllık geçmişi olan ve 39 yıldır festival olarak düzenlenen Artvin Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali organizasyonuyla dünyada marka haline gelirken ödülleriyle de alanında rakipsiz bir festival sunuyor.

27 -30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Artvin Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivalinde boğa güreşlerinde dereceye giren boğaların sahiplerine topla ödülleri: baş kategorisinde 21 bin TL, baş altıda 18 bin TL, büyük orta 15 bin TL, küçük orta 12 bin TL, ayak 10 bin TL, deste 8 bin TL, süper baş 8 bin TL, olmak üzere 7 kategoride toplam 92 bin TL para ödülü verilecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI