TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU İLE SANAL ORTAMDA GÖRÜŞTÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanı ile video konferans aracılığıyla toplantı yaptı.

TRABZON-ARTVİN 9.04.2020 11:55:39 16 0
TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU İLE SANAL ORTAMDA GÖRÜŞTÜ

Hayati Akbaş

HOPA-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanı ile video konferans aracılığıyla toplantı yaptı. Toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek katıldı.

Toplantıda, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut duruma ilişkin istişare yapıldı. Hisarcıklıoğlu şimdiye kadar alınan tedbirler hakkında sunum gerçekleştirildi.

Başkan Akyürek İlçemizde Covit-19 salgınından dolayı yaşanan sıkıntıları ve üyelerimizden gelen talep ve önerileri doğrultusunda talep edilen Sarp sınır kapısına test kitleri gönderilmesi ve işe devam kredisi ile KGF kapsamında ilçemizde 3 kamu bankası da limit gelmedi diyerek taleplerin reddedildiği bilgisini Başkan Hisarcıklıoğlu’na iletti. Konu hakkında ilgili Bakanlıklar ile görüşülerek sorunların çözüleceği bilgisi aktarıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı