TCG TURKELİ 1210 Askeri firkateyni HOPAPORT’a demir attı.

TCG TURKELİ 1210 Askeri firkateyni HOPAPORT’a demir attı.

TRABZON-ARTVİN 13.07.2019 20:23:16 54 0
TCG TURKELİ 1210 Askeri firkateyni HOPAPORT’a demir attı.

Hayati Akbaş

HOPA-Çanakkale Rıhtımından kalkarak Karadeniz Limanlarını ziyaret eden TCG TURKELİ 1210 Askeri firkateyni HOPAPORT’a demir attı.

HOPAPORT Tahıl terminali rıhtımına demir atan Firkateyn daha sonra halkın ziyaretine açıldı. Daha sonra Gemi Komutanı Deniz Yüzbaşı Orçun Sarıoğuz Hopa Belediyesini ziyaret ederek Başkan vekili İslam Topaloğlu ile bir araya gelerek liman ziyareti hakkında bilgiler verdiler. Ziyaret sırasında karşılıklı Hediyeler takdim ettiler.

Aynı gün iade-i ziyaret kapsamında Hopa Belediye Başkan Vekili İslam Topaloğlu ve Hopa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık ve dernek yöneticileri olduğu halde Askeri Gemiyi ziyaret ettiler. Ziyarette TCG Türkeli komutanlık görevinde bulunan Orçun Sarıoğuz’un davetleri üzerine Hopa Muharip Gaziler Derneğiyle birlikte Türkeli P1210’da yemek ikramlarında bulunuldu.

Belediye Başkan Vekili İslam Topaloğlu ve Hopa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık ve Yönetim Kurulu üyesi Gaziler birlikte yemek yiyerek çeşitli konularda karşılıklı sohbetler ettiler.

Yemek sonrası Gemi Komutanı Orçun Sarıoğuz misafirlerine Türkeli P1210 firkateynini gezdirdi ve gemi hakkında bilgi verdi.

Ziyaret topluca çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI