TCG KİLİMLİ (P-1209) ASKERİ GEMİSİ HOPAPORT’A DEMİR ATTI.

TCG KİLİMLİ (P-1209) ASKERİ GEMİSİ HOPAPORT’A DEMİR ATTI.

TRABZON-ARTVİN 19.09.2019 12:54:46 12 0
TCG KİLİMLİ (P-1209) ASKERİ GEMİSİ HOPAPORT’A DEMİR ATTI.

Karadeniz Uyum Hareketi kapsamında HOPAPORT’a demir atan TCG KİLİMLİ (P-1209) Askeri Gemisine vatandaşlardan yoğun ilgi.

Hayati Akbaş

HOPA- Karadeniz Uyum Hareketi kapsamında HOPAPORT’a demir atan TCG KİLİMLİ(P-1209) Askeri Gemisine vatandaşlar Havanın yağmurlu olmasına karşın yoğun ilgi gösterdi.

Gemiyi ziyaret eden vatandaşlara Gemide görevli Denizciler tarafından Gemi hakkında bilgiler vererek Gemiyi gezdirdiler.

GEMİ KOMUTANLARINDAN KAYAMKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

  1. KİLİMLİ (P-1209) Gemi Komutanı Kaymakam Canpolat’ı Makamında Ziyaret etti.

Karadeniz Uyum Harekâtı kapsamında HOPAPORT’a demir atan TCG KİLİMLİ (P-1209) Gemi Komutanı DZ. YZB. Ergün Karslı ve B.Ç. YZB. Gökhan Baş Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat’ı Makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette TCG KİLİMLİ (P-1209) Gemisinin Hopa Limanında Çarşamba günü 10:00 – 18:00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık olacağını belirten Gemi Komutanı DZ. YZB. Ergün Karslı Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ile bir süre sohbet ettikten sonra makamdan ayrıldılar.

TCG KİLİMLİ(P-1209) Gemi Komutanı Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi Makamında Ziyaret ettiler.

Karadeniz Uyum Harekâtı kapsamında HOPAPORT’a demir atan TCG KİLİMLİ (P-1209) Gemi Komutanı DZ. YZB. Ergün Karslı ve B.Ç. YZB. Gökhan Baş Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ‘yi Makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Gemi hakkında bilgi alan Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi kendisinin de Denizci olduğunu ifade ederek denizcilik hakkında sohbetlerde bulundu.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

HOPA PROTOKOLUNDEN İADE-İ ZİYARET

Karadeniz uyum harekâtı kapsamın da HOPAPORT’a demir atan TCG KİLİMLİ(P-1209) Gemi Komutanı DZ. YZB. Ergün Karslı’ nın davetleri üzerine Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve Hopa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık gemiye iade-i ziyaret gerçekleştirildiler.

Gemi hakkında bilgi alan Kaymakam Canpolat ve kendisi de Denizci olan Denizci Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ile gemi mürettebatı arasında denizcilik ve ülke güvenliği hakkında sohbetlerde bulunuldu.

Davette Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve, Hopa Gaziler Derneği üyeleri ile birlikte TCG KİLİMLİ(P-1209) gemisinde yemek yenildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı