TANJU ÇELİK RÜZGÂRI ESTİ

Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre Kültür Merkezi’nde sahne alan Artvinli sanatçı Tanju Çelik Konserine müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

TRABZON-ARTVİN 13.12.2019 11:32:06 39 0
TANJU ÇELİK RÜZGÂRI ESTİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre Kültür Merkezi’nde sahne alan Artvinli sanatçı Tanju Çelik Konserine müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Konsere Artvin Çoruh Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Konser esnasında Artvin’in yetiştirdiği bir insan olmaktan büyük gurur duyduğunu vurgulayan sanatçı Çelik, “Artvin’de doğup büyüdüğüm topraklarda konser vermek benim için çok büyük bir onurdur. Artvin Çoruh Üniversitesi’nde şarkılarımı seslendirmekten ayrı bir keyif alıyorum” diyerek üniversite yetkilileri dahil olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Karadeniz ezgilerinin yanı sıra günümüz pop şarkılarına da yer veren sanatçıyı müzikseverler alkış yağmuruna tuttu. Hınca hınç dolan salonda birçok müziksever konseri ayakta izledi. Konser salonunu dolduran vatandaşlar hem Karadeniz müziğinin eşsiz ezgilerine hem de Tanju Çelik’in o büyülü sesi ile söylediği Karadeniz Türkülerine doydular. Konsere gelenler unutulmaz anları yaşarken, Artvinli sanatçı Tanju Çelik’te memleketinde gördüğü ilgiden dolayı Artvin’den mutlu ayrıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI