TANER EKMEKÇİ MART SONUNDA BAHARI GETİRECEĞİZ DEDİ.

TANER EKMEKÇİ MART SONUNDA BAHARI GETİRECEĞİZ DEDİ.

TRABZON-ARTVİN 7.01.2019 10:30:50 21 0
TANER EKMEKÇİ MART SONUNDA BAHARI GETİRECEĞİZ DEDİ.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa CHP’de uzun süren Belediye Başkan adaylığı sorunu Genel Merkez tarafından yapılan açıklama ile sona erdi ve Taner Ekmekçi partinin Belediye Başkan adayı oldu.

Taner Ekmekçiye adaylığının açıklanması ardından tebrik ziyaretleri ve telefonları gelmeye devam ederken yaptığı açıklamada “Biz Hopa’da kimseyi ötelemeden, siyasi partisine bakmadan, Hopa’da yaşayan her bir bireyin dertini derdimiz bilerek, sorunlarını çözmek için bu yola çıktık” dedi.

Taner Ekmekçi yaptığı açıklamada Hopa’nın sıradan bir İlçe olmadığının bilinci içinde olduklarını, Hopa’nın gelecek 5—10 ve 20 yıllık gelişim master planı üzerinde tüm STÖ’leri ile bir araya gelerek çalışma başlatacaklarını ifade ederek “Biz sıradan, yerinde oturarak imza atan bir Başkan olmayacağız. Hayatın her alanında olacağız. Mahallelerimizde oluşturacağımız mekânlarla okuma ve toplanma salonlarında mahallelerimizin sorunlarını orada yaşayan vatandaşlarımızla çözmenin gayreti içine gireceğiz. Sosyal alanda halkımızın rahatsız olduğu her soruna el atacağız.

Hopa’mızı kültür ve sanatın başkenti yapma adına yeni projeler oluşturacağız. Hopa’mıza kazandıracağımız Kültür merkezimizde sinema salonu, tiyatro ve sergi salonları oluşturacağız. Vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri Belediye Kültür evinde istedikleri her etkinliği yapmasının yolunu açacağız, okuma salonları oluşturacağız. Hopa’mızda Gençlerimizi, sosyal-kültürel ve sportif etkinliklere yönelterek, her türlü desteği vererek mutlaka kazanacağız.

Bizim için önemli olan bir konuda ilçemizi yeniden her alanda Ticaretin merkezi yapmak olacaktır. Başta TSO-Esnaf Odası olmak üzere bir araya gelerek İlçemizi nasıl yeniden bir cazibe merkezi yapabiliriz’i masaya yatıracağız. Çünkü İlçemiz ciddi anlamda turist alan bir ilçe, İlçemize misafir olarak gelecek konuklarımıza şu an gösterebileceğimiz gezdirebileceğimiz adresler konusunda noksanız. Hopa ticaretinin kalbi olan İnönü ve Dumlupınar caddemiz ile İş merkezimizi Turistlere de hizmet verecek şekilde yeniden düzenleme adına çalışmalar yürüteceğiz. Tek amacımız esnafımızı daha modern bir ortamda güler yüzle-turistlere hitap edecek ürünleri pazarlayarak ekonomik refah seviyesini artırmak olacaktır.

Biz çıktığımız bu yolda gönüllerin sempatisini kazanacağız. Siyasi olarak hangi partiden olursa olsun her bireyin yüreğine dokunacağız. Sorunlarını sahipleneceğiz. Sen-ben değil biz varız diyeceğiz.

Biz zor olanı başarmak, devrettiğimizi devir almak için yola çıkıyoruz. Herkesi çıktığımız bu yolda kenetlenmeye davet ediyorum. Belediye Başkan aday adayı olan tüm arkadaşlarımın engin düşünce ve tecrübeleri benim için çok önemlidir. Her zaman düşüncelerinden yararlanacağımın da bilinmesini istiyorum. Şimdi zaman el ele vererek Mart’ın sonunda Bahar’ı getirmek için çıktığımız bu yolda başarıya katkı sunma zamanıdır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı