Takdire Şayan Çok Anlamlı Özel Bir Etkinlik!

Takdire Şayan Çok Anlamlı Özel Bir Etkinlik!

TRABZON-ARTVİN 19.02.2019 09:57:36 34 0
Takdire Şayan Çok Anlamlı Özel Bir Etkinlik!

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Kemalpaşa’da Vatan, Bayrak, Millet, Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini en güzel şekilde yaşatmak amacıyla çeşitli etkinlik ve çalışmalar yapan “SİVİL İNİSİYATİF PLATFORMU” herkesin dikkatini çekerken, takdirini de kazanıyor.

Kemalpaşa’ya ışıklı bir Atatürk büstü yaparak Kemalpaşalıların sevgisini kazanan Sivil İnisiyatif Platformu, son olarak kurum ve kuruluşlara 6X4 ebatlarında büyük bir Ay Yıldızlı bayrağımızı hediye ediyor. Platform öncülerinden Sedat Sonbay konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

Sedat Sonbay yaptığı açıklamada: “sivil inisiyatif platformu olarak kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerimiz Türkiye cumhuriyetimizin vazgeçilmez unsuru olan ay yıldızlı bayrağımızı Önce Hopa kaymakamı sayın Abdurrezak Canpolat’a verdik. Ardından Kemalpaşa Kaymakamı Sayın Mehmet Kemal Akpınar’a, Hopa Belediye Başkan yardımcısı Sayın İsmail Uzun ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Sayın Ergül Akçiçek’e törenle teslim ettik. Yeni ataması yapılan Halk Eğitim Müdürü Adem Cengiz ve yardımcısı İmdat Lokumcu’ya ve özel idare bünyesinde görev yapan köy hizmetleri şantiye şefi Şinasi Gümüşkaya’ya da bayrağımızı ulaştırdık.

Bağımsızlığımızın yegâne sembolü, vazgeçilmez unsurumuz olan bayrağımızı saygıdeğer arkadaşlarımız Hikmet Aslıbay, Uğur Lokumcu, Zeki Ustabaş, Musa Akdemir, Necmi Aslıbay, Necmi Tuzcu, Erdem Yamak, Metin Sonbay, Ali Kutlucihan, Tufan Tatar, Hızır Dalkılıç, Coşkun Tunç ve kıymetli platformumuz bünyesindeki arkadaşlarımızla takdim ettik.

Şahsım ve platformumuz Kemalpaşa’mız için çalışmalarımız devam etmekte olup bugüne kadar 2 anlamlı projemiz hayata geçirilmiştir. Üçüncü projemiz, 10 gün sonra inşaat aşamasında olup başlanacaktır. Bu arada yerel seçimler söz konusu biz tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. Kararı Kemalpaşa Halkı verecek. Demokrasinin güzelliği de burada zaten. Tüm adaylarımızın Halkımızın taktirine layık olmalarını diliyoruz. Sivil İnisiyatif platformu olarak herkese saygı sevgi ve şükranlarımızı yolluyoruz.”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI