SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TRABZON-ARTVİN 6.09.2018 07:25:18 16 0
SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Artvin İl Spor Güvenliği Toplantısı, Vali Ömer Doğanay başkanlığında yapıldı.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Spor Güvenliği Toplantısı, Vali Ömer Doğanay başkanlığında yapıldı. Valilikte düzenlenen toplantıda, 2018-2019 sezonu içerisinde Artvin’de yapılacak spor müsabakalarının güvenli bir ortamda yapılabilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Komiser Hidayet Bildirici tarafından yapılan sunumda Artvin merkez ve ilçelerde bulunan stadyumlar ile spor müsabakalarının yapılacağı sahaların genel durumları görüşüldü.

Vali Doğanay, kentte yapılacak spor etkinliklerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması dileğinde bulunarak, sporun birliğe, beraberliğe ve dostluğa vesile olması temennisinde bulundu.

Emniyet Müdürlüğünce belirlenen eksikliklerin değerlendirildiği toplantıda Doğanay, il genelinde oynanacak maçların spora yakışan şekilde başlayıp bitmesi gerektiğini belirterek, statların fiziki durumlarının iyileştirilerek, müsabakaların yapılacağı diğer tesislerde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak aksamaya meydan verilmemesini istedi.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Latif Yılmaztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Sağlık Müdürü İrfan Akalın, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce ve Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sadettin Dağ ile İl Federasyon Temsilcisi Uluer Çelik katıldı


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı