SÖYLEŞİLERE DEVAM EDİYOR

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer SolonPort olarak, Solon Akademi tarafından düzenlenmeye başlanan söyleşilerinin ilk konuğu oldu.

TRABZON-ARTVİN 12.01.2021 10:32:28 65 0
SÖYLEŞİLERE DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA-Türkiye'nin ilk liman işletme yazılımını gerçekleştiren sektör lideri SolonPort olarak, Solon Akademi adıyla yeni bir yolculuğa çıktı.

İlklerin öncüsü olarak sektördeki yerini alan Solonport, yine bir ilke imza atarak, öğrenciler ile sektör paydaşlarının bir araya geleceği söyleşiler ve sertifikalı eğitimler gerçekleştiriyor. İÜ-C Denizcilik Kulübü ile beraber düzenlenen ve HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’in konuk olduğu 'Pandemi Süreci ve Temassız Limanlar' konulu ile söyleşi Türkiye'nin birçok üniversitesinden öğrenciler ve sektör profesyonellerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

HOPAPORT Limanı Genel Müdürü Meriç Burçin Özer yaptığı sunumda, kendi Özgeçmişi ile bilgiler vermesi ardından HOPAPORT olarak yaptıkları çalışmalar, hayata geçirdikleri projeler-hedefler ve önlerindeki yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

HOPAPORT olarak her geçen yıl yeni yeni projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini ve bu projelerden en önemlisinin de SOLONPORT otomasyon sistemini HOPAPORT’ta uygulamaya başladıklarını ifade etti.

Genel Müdür Özer, HOPAPORT'ta kullanılan temassız işlem yapmayı sağlayan çözümleri ve sektörün geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunarak gelen soruları yanıtladı. Solon Akademi söyleşide yeni dönemde yapacakları yeni söyleşiler ve SolonPort Liman Otomasyonu sertifika programları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sektördeki istihdama katkı sağlamayı hedefleyen Solonport, web sitesi altındaki kariyer alanları ve staj olanaklarını ile doğru adımlar ve ipuçları vererek destek oldu. Doğru yanıtları bilen katılımcıya sesli kitap uygulaması Söyleşide Genel Müdür Meriç Özer tarafından sorulan sektör sorularına ilk üç doğru yanıtı veren katılımcıya sesli kitap uygulaması Storytel'den 1 aylık üyelik hediye edildi. Ayrıca, Solonport Akademi HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer adına da eğitime destek felsefesi ile Türk Eğitim Vakfı TEV' aracılığıyla ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin eğitimine katkı sağlandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı