SOKAK HAYVANLARI İÇİN YEM VE EKMEK BIRAKTILAR

Hopa’da kendilerini “sevgi ve merhamet timi” olarak adlandıran bir grup gönüllü gençler ‘Onlar Bize Emanet’ sloganıyla sokak hayvanlarına hayata el uzatarak, doğaya yem ve ekmek bıraktılar.

TRABZON-ARTVİN 9.12.2020 13:01:54 20 0
SOKAK HAYVANLARI İÇİN YEM VE EKMEK BIRAKTILAR

Hayati Akbaş

HOPA-Kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde sokak hayvanlarına el uzatan Hopa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, gönüllü gençlerle birlikte ‘Onlar Bize Emanet’ sloganıyla yaban hayata el uzatarak, doğaya yem ve ekmek bıraktı.

Kış şartlarında yiyecek sıkıntısı çeken yaban hayvanlarının doğal çevrelerinde sağlıklı yaşaması ve toplumda farkındalık oluşturmak maksadıyla başlatılan “Onlar Bize Emanet” sloganı kapsamında yemleme çalışması yaparak büyük bir duyarlılık örneği göstererek, alkış aldılar.

Hopa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sokak hayvanlarını unutmadı. ‘Onlar Bize Emanet’ sloganıyla yola çıkan Hopa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü; “Gönüllü gençlerimizle birlikte sokak hayvanları için yaptığımız mama kaplarını gençlik merkezi girişine monte ettik. Sürekli gençlik merkezimize gelen köpeklerimiz için mama kaplarımıza köpek maması doldurduk” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı