SİYASETTE ÖRNEK ALINACAK DOSTLUK RÜZGÂRI ESTİ

Açılış Kurdelesini Beraber Kesip Aynı Masada Arhavi’nin Geleceğini Tartıştılar,Arhavi’de Korba İşyerinin Açılışında Siyasilerin Sıcak İlişkileri Damga Vurdu

TRABZON-ARTVİN 10.07.2021 10:25:26 65 0
SİYASETTE ÖRNEK ALINACAK DOSTLUK RÜZGÂRI ESTİ

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi de son günlerde açılışların ardı arkası kesilmiyor. Her gün büyüyen, gelişen Arhavi’de gıda sektöründe genç girişimci arkadaşların Korba adı altında açtıkları Restaurant ve Cafe işyerinin açılışında renkli görüntüler yaşandı.

Son aylarda siyasi parti liderlerinin bir birlerine karşı acımasız eleştiriler kamu oyununda dikkatini çekerken Arhavi'de ise sıcak ilişkiler ve dostluk rüzgârı yaşandı. Açılış programına Arhavi belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun şehir dışında olmasından dolayı başkan vekilliğine Emine Kuruoğlu, getirildi. Korba adı altında kapalı çarşıda hizmete açılan işyerine Ak Parti Arhavi ilçe başkanı Remzi Gedik ve parti teşkilatı ile CHP İlçe başkan vekili Osman Akgüner ile çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan vekili Emine Kuruoğlu ve Ak parti ilçe başkanı Remzi Gedik ve CHP Vekili Osman Akgüner işletme sahibi Sıtkı Koparmal ve Burak Güneyi tebrik ederek bol kazançlar dilediler.

Açılışın ardından masalar birleştirilip aralarında sıcak diyaloglar yaşandı. Siyasiler Arhavi'nin ortak menfaatlerini tartıştılar ve hep birlikte güzel Arhavi için söz birliği ettiler.

Arhavi'deki bu güzel görüntüler esnaflar tarafından da sevinçle karşılarken “Arhavi farkı bu işte” demeden de geri durmadılar


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı