SİVİL İNSİYATİF DERNEĞİNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ÇAYKUR Kemalpaşa Fabrikasına müdür ve İşletme müdüründen Kemalpaşa Sivil İnisiyatif Derneğine iade-i ziyarette bulundular.

TRABZON-ARTVİN 7.06.2021 13:17:29 66 0
SİVİL İNSİYATİF DERNEĞİNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- ÇAYKUR Kemalpaşa Fabrikasına müdür olarak atanan Erdal Tohumcu ve İşletme Müdürü Cevdet Özbay’dan iade-i ziyaret.

Dernek Başkanı Sedat Sonbay ve yöneticiler tarafından karşılanan fabrika yöneticileri ile Çay ve ÇAYKUR hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Fabrika yöneticileri de üreticilerin mağdur edilmemesi adına projeler üzerine düşüncelerini açıkladılar.

Kemalpaşa Çay Fabrikasının önümüzdeki süreçte Çay üreticilerini rahatlatıcı adımlar atmasının önemine değinen Başkan Sedat Sonbay Çay üreticilerini rahatlatma adına fabrika kapasitesinin 300 tona çıkmasının önemine değinerek “ Sayın Müdürümüze ve İşletme müdürümüze nazik iade-i ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Sayın müdürümüzün bilgi ve tecrübe donanımına altyapısına güveniyoruz. fedakârlığını yakından izliyoruz.. ÇAYKUR personeline ve kıymetli yöneticilerine gönülden kalpten candan çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz... Derneğimizi nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Müdürümüz Erdal Tohumcu ve İşletme Müdürümüz Sayın Cevdet Özbay Beyefendiye şahsim platformumuz ve derneğimiz adına teşekkürlerimizi saygı ve sevgilerimizi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi..

Ziyaret karşılıklı sohbet ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI