SGK ARTVİN’DE ÖĞRENCİLERE KİTAP, KUMBARA VE ÇANTA DAĞITTI

SGK ARTVİN’DE ÖĞRENCİLERE KİTAP, KUMBARA VE ÇANTA DAĞITTI

TRABZON-ARTVİN 2.06.2018 10:00:35 32 0
SGK ARTVİN’DE ÖĞRENCİLERE KİTAP, KUMBARA VE ÇANTA DAĞITTI

SGK Karadeniz Bakır İlköğretim Okulu 4. üncü sınıf öğrencilerine Kayıtlı İstihdamın Desteklenmesi Projesi (KİDEP) kapsamında hikâye kitabı, kumbara ve çanta dağıttılar.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Sosyal Güvenlik Kurumu Artvin İl Müdürü Kahraman Derece ve İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Karadeniz Bakır İlköğretim okulu 4. üncü sınıf öğrencilerine Kayıtlı İstihdamın Desteklenmesi Projesi (KİDEP) kapsamında hikâye kitabı, kumbara ve çanta dağıttılar.

Sosyal güvenlik konusunda bilinç düzeyinin artırılması amacıyla ilkokul öğrencilerine yönelik hazırlanmış olan bilgilendirici materyallerin dağıtımında açıklamada bulunan SGK Artvin İl Müdürü Kahraman Derece , “Kurumumuzca kayıtlı istihdamın artırılmasına yönelik birçok proje hayata geçirilmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Projelerden elde edilen katkıların sürdürülebilirliğini sağlamak ve başarılı olan faaliyetlerin devamını sağlamak adına yeni bir proje ‘Kayıtlı İstihdamın Desteklenmesi Projesi’ (KİDEP) 25 Mayıs 2017 tarihinde hayata geçirilmiştir” dedi.

İl Müdürü Kahraman Derece, Artvin Merkez ve ilçelerinde bulunan 4. Sınıf öğrencilerine 3 bin kitap dağıttıklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI