SEYYAR MOBİL PTT ŞUBESİNE YOĞUN İLGİ

SEYYAR MOBİL PTT ŞUBESİNE YOĞUN İLGİ

TRABZON-ARTVİN 6.10.2018 10:39:06 46 0
SEYYAR MOBİL PTT ŞUBESİNE YOĞUN İLGİ

Posta ve Telgraf Teşkilatınca özel olarak dizayn edilerek 81 İlin PTT Başmüdürlüklerine tahsis edilen Seyyar Araçlı Mobil Şubelerden 2 adedi de Artvin PTT Başmüdürlüğünün emrine tahsis edildi.

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Posta ve Telgraf Teşkilatınca özel olarak dizayn edilerek 81 İlin PTT Başmüdürlüklerine tahsis edilen Seyyar Araçlı Mobil Şubelerden 2 adedi de Artvin PTT Başmüdürlüğünün emrine tahsis edildi.

Söz konusu 2 adet Araçlı Seyyar Mobil PTT Şubelerinden 1 adedi Kemalpaşa Merkezi’nde Sarp Gümrük Kapısına yakın yerde hizmet vermekte iken diğer Araçlı Seyyar Mobil PTT Şubesi ise Artvin Merkez ile Şavşat ilçesinin köylerinde hizmet vermeye başladı.

Araçlı Seyyar Mobil PTT Şubesinde tüm Parasal işlemlerle birlikte posta ve kargo kabul işlemleri yapılabiliyor. Normal bir PTT İşyerinde verilen tüm hizmetlerin Araçlı Seyyar Mobil PTT Şubesinden de verilmesi bu hizmeti oldukça ayrıcalıklı kılıyor. Araçlı Seyyar Mobil PTT Şubesi internet hattının çekimine sahip tüm yerleşkelere giderek vatandaşların kargolarını İl ya da ilçe merkezlerine taşıma zorunda bırakmadan, buna ilaveten servis ve yeme-içme masrafı yaptırmadan kabul işlemleri araç içinde (yerinde) yapılabiliyor.

Seyyar Araçlı Mobil PTT Şubesi Şavşat İlçesine bağlı Pınarlı (Suloban) köyüne giderek vatandaşların kargolarını yerinde kabul etmiştir. Bu durumdan oldukça memnun kalan vatandaşlar Seyyar Araçlı Mobil PTT Şubesine yoğun ilgi gösterirken PTT’nin özellikle kırsal kesimde ikamet ederek böyle bir hizmeti yerinde sunmasından duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Güz döneminin gelmesi nedeniyle batı illerine köylerimizden yoğun bir kargo trafiğinin yaşanmaya başlandığı bu günlerde özellikle köylerde ikamet eden vatandaşların köy muhtarları vasıtası veya PTT’nin 466 212 1001 numaralı telefonunu aramak suretiyle talepte bulunmaları halinde Araçlı Seyyar Mobil PTT Şubesi köylere gönderilip kargo kabul işlemleri köyde-yerinde yapılacak ve kargoların kabulü, taşınması ve teslimi PTT’nin sorumluluğunda olacak


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI