SEYİT TORUN VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ARHAVİ BELEDİYESİNE ZİYARET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun bir dizi ziyarette bulunmak için geldiği Artvin’de Arhavi Belediyesini ziyaret etti.

TRABZON-ARTVİN 10.03.2021 11:23:53 57 0
SEYİT TORUN VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ARHAVİ BELEDİYESİNE ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA- CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun bir dizi ziyarette bulunmak için geldiği Artvin’de Arhavi Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaretlerine Arhavi’den başlayan Cumhuriyet Halk Partisi yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet ile Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Çalışma ziyaretleri kapsamında gerçekleşen ziyarette CHP yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı ve Ordu milletvekili Seyit Torun ile birlikte Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de yer aldı.

Ziyarette ayrıca, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Artvin İl Başkan Yardımcısı Asiye Akın, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı ve parti üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Kemal Tatar, Birkan Uyanık, Pelin Turna ve Emine Aydınlıoğlu ile Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan da hazır bulundu.

Konuklarını belediye girişinde karşılayan Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye başkanlık makamından gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Kurdoğlu ayrıca ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaret sonunda başkan Kurdoğlu günün anısına ilçeyi temsilen Arhavi Evi Maketi ve Arhavi Çay paketleri içeren hediyeler takdim etti. Ziyaret toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı