PTT ÇALIŞANLARINDAN VALİ DOĞANAY’A 178. YIL ZİYARETİ

PTT ÇALIŞANLARINDAN VALİ DOĞANAY’A 178. YIL ZİYARETİ

TRABZON-ARTVİN 24.10.2018 12:48:17 30 0
PTT ÇALIŞANLARINDAN VALİ DOĞANAY’A 178. YIL ZİYARETİ

Artvin Valisi Ömer Doğanay, PTT’nin 178. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Artvin Başmüdürlüğü çalışanlarını makamında kabul etti.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Ömer Doğanay, PTT’nin 178. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Artvin Başmüdürlüğü çalışanlarını makamında kabul etti.

Sürekli kendini geliştiren PTT’nin yeni yapılanma çalışmalarına devam ettiğini dile getiren PTT Başmüdürü Gönül Kocaman, teşkilatın ana hizmet kolu olarak postanın yanı sıra kargo, sigortacılık, bankacılık ve lojistik gibi alanlarda da vatandaşlara hizmet verdiğini kaydetti.

Vali Doğanay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, PTT'nin 178. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

PTT’nin köklü ve önemli bir kuruluş olduğunu belirten Doğanay, “ PTT, toplumdaki değişim ve dönüşümü yakından takip ederek teknolojik gelişmelerle kendini en iyi şekilde yenileyerek vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Çağın gereklerine uygun hizmet anlayışıyla görev yapan teşkilat çalışanlarımızın günü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Artvin’de 9 PTT merkezi, 2 şube, 7 acente olmak üzere toplam 18 iş yeri ve 22 adet PTT Matik ile hizmet verildiğini belirten Başmüdür Kocaman, ziyaretin anısına Doğanay’a PTT pullarından albümden hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI