PROJE GELİŞTİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, il ’de uygulanan ve uygulanması planlanan projeler ile geliştirme ve başvuru aşamasında olan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunmak amacıyla toplantı yaptı.

TRABZON-ARTVİN 7.01.2021 13:09:50 13 0
PROJE GELİŞTİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, il ‘de uygulanan ve uygulanması planlanan projeler ile geliştirme ve başvuru aşamasında olan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunmak amacıyla toplantı yaptı.

Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen Toplantıya Şube Müdürü Ahmet Bürlükkara, Müdürlük AR-GE birimi personeli ve davetli öğretmenler katıldı.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar 'Öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı, öğrenmeyi eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu sayede mutlu ve başarılı öğrenciler dolayısıyla mutlu bir öğrenme süreci oluşturmak istiyoruz' dedi.

Toplantıda İl genelinde yürütülen ve uygulanması planlanan projeler ile TÜBİTAK, Erasmus+, E-Twinning ve Kalkınma Ajansı projelerine yapılan başvurular ilçe ve okul bazında değerlendirildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı