ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİ TENİS MAÇI YAPTI

ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİ TENİS MAÇI YAPTI

TRABZON-ARTVİN 8.02.2019 08:52:16 34 0
ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİ TENİS MAÇI YAPTI

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Arhavi Tenis Kulübü tarafından özel eğitim sınıfı öğrencilerine anlamlı bir proje gerçekleştirildi. Arhavi Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Solak, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ak Parti Kadın Kolları üyeleri, özel eğitim sınıfı öğrencileri ve veliler katıldı.

“Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” adı altında yürütülen projede özel eğitim sınıfı öğrencilerine tenis sporunu sevdirmek amaçlanıyor. Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri Burçak Sevindik, Kamer Tan Gümrükçü, yardımcı personel Elif Selim Namlı ve okul öğrencileri ile Arhavi Tenis Kulübü Başkanı Ali Büyüklüoğlu ve Antrenör Avni Palyoş koordinasyonunda yürütülen proje, özel eğitim sınıfı öğrencileri tarafından oldukça beğenildi. FSM Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri ile Atatürk Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri arasında tenis maçı protokol üyeleri tarafından dikkatle izlendi.

“Hayde Tenise” sloganıyla yürütülen projede Atatürk Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğretmenleri Nesrin Demiray, Özlem Bayraktar, Ümmihan Koparmal, Özlem Türker ve özel eğitim sınıfı öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleşen proje ile amaçlarının özel eğitim sınıfı öğrencilerini bir nebze de olsa mutlu etmek olduğunu belirten Arhavi Tenis Kulübü Başkanı Büyüklüoğlu, bundan sonra haftanın belirli günlerinde kulüp olarak özel eğitim sınıfı öğrencilerine gönüllü hocalık yaparak ders vereceklerini dile getirdi.

Düzenlenen proje ile özel eğitim sınıfı öğrencilerinin toplumda bir arada yer alabilme becerilerinin gelişmesine önemli katkı sunulduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, projenin hayata geçirilmesinde destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.. Program tenis maçının ardından çekinilen fotoğraflarla son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI