ORMANCILAR ZOR COĞRAFYADA ENGELLER AŞIYOR

ORMANCILAR ZOR COĞRAFYADA ENGELLER AŞIYOR

TRABZON-ARTVİN 9.07.2018 08:16:26 26 0
ORMANCILAR ZOR COĞRAFYADA ENGELLER AŞIYOR

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünce, Borçka ve Murgul ilçelerinde olumsuz hava şartları ve arazinin tüm zorluklarına rağmen yeni yol yapım işi hız kesmeden devam ediyor.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı programında bulunan toplam 80 kilometrelik yeni yol yapım işi hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda olumsuz hava şartlarında dahi gerek yol yapım işi gerekse üretim işleri birbirleri ile koordineli olarak yapılıyor. Özellikle Borçka ve Murgul ilçelerinde yapılmak üzere tevdii edilen 15 kilometre yol yapım işi olumsuz hava şartları ve arazinin tüm zorluklarına rağmen programların gerçekleşmesi için ekip ruhu ile özverili bir şekilde çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Makine ve İkmal Müdürü Kemal Çetiner; Orman Mühendisi M.Şakir Bilir, İşletme Şefleri Çetin Yılmaz ve Recep Ali Erdoğan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şube Müdürü Çetiner gördüğü eksiklikler ile ilgili müdahalelerde bulunarak yapılması gerekenleri talimatladı. Ayrıca 2018 yılı program gerçekleşmelerinden dolayı ekibe teşekkür edip, 2019 yılında yapılacakların şimdiden planlanması gerektiği ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI