ÖNEMLİ BİR SPOR ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ÖNEMLİ BİR SPOR ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

TRABZON-ARTVİN 22.04.2019 13:07:46 17 0
ÖNEMLİ BİR SPOR ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa İmam Hatip Anadolu Lisesi Gençlik Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen yerli ve yabancı sporcuların katılımı ile gerçekleşen Kyokushin Karate Bahar Gelişim kamp çalışmaları sona erdi.

Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Spor Kulübü organizasyonuyla Hatay İlimizden ve Gürcistan devletinden Hoca ve Sporcuların katılımıyla düzenlenen çalışmaları sonunda başarılı sporculara sertifikaları verildi.

Kyokushin Karate Bahar Gelişim kampına İKO-TBŞ Yardımcı Antrenör Metin Ay, İKO-TKKBŞ Şensel İlhan Yatkın ve İKO Gürcistan B.Ş. Şensei Nogzar Gogua’da katıldı. Kampa Hopa’dan ve çevre ilçelerden çok sayıda Kyokushin Karate öğrencisi de katılırken, Gürcistan’dan gelen sporcularda katıldılar.

Turnuvanın sertifika törenine Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek ve Hopa TSO YK. Üyesi Hakan Arslan’da katılarak başarılı sporculara sertifikalarını verdiler.

Kyokushin Karate Bahar Gelişim kampının Hopa’da gerçekleşmesinde önemli çalışma gösteren Antrenör Metin Ay, turnuvanın sona ermesi ardından yaptığı açıklamada, Kampın organize edilmesinde kendilerine destek veren tüm kurumlara teşekkür etti. Ay Kulüp Başkanı Ali Akcan’a da organizasyon sırasında gösterdiği özverili destekleri için teşekkür ederek “Kampımızın sertifika törenine katılan Belediye Başkanımız Sayın Taner Ekmekçi, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai Aydın, TSO Başkanımız Sayın Osman Akyürek ve yine Hopa TSO YK. Üyesi Sayın Hakan Arslan’a Teşekkür ederiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı