ÖĞRENCİLER SONBAHARDA KAFKASÖR’Ü FOTOĞRAFLADILAR

ÖĞRENCİLER SONBAHARDA KAFKASÖR’Ü FOTOĞRAFLADILAR

TRABZON-ARTVİN 13.11.2018 07:54:10 11 0
ÖĞRENCİLER SONBAHARDA KAFKASÖR’Ü FOTOĞRAFLADILAR

Hayati Akbaş

ARTVİN-AÇÜ’lü öğrenciler, Kafkasör Yaylası’na düzenledikleri gezi programı ile hem gezdiler hem de sonbaharın renk cümbüşünü fotoğrafladılar.

Halk Eğitim Müdürlüğü kapsamında verilen Fotoğrafçılık Kursuna katılan Artvin Çoruh Üniversitesi’nin öğrencileri “Sonbaharda Kafkasör’ü Fotoğraflıyoruz” konulu bir gezi programı düzenlediler. Sonbaharın bütün renklerini barındıran Kafkasör Yaylası’nda öğrenciler hem gezdiler hem de doyasıya fotoğraf çektiler.

Artvin Belediyesi’nin de katkılarıyla gerçekleştirilen gezi programına Artvin’in yerel ve ulusal basın mensuplarından aynı zamanda fotoğrafçılık usta öğreticileri Temel Okur, Cem Usta, Buket Çelik ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler gezi programından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Gezi programının düzenlenmesine öncülük eden Temel Okur, Cem Usta ve Buket Çelik’e teşekkürlerini sunan öğrenciler, Türkiye’nin ender doğal alanlarından biri olan Kafkasör Yaylasına ilk defa geldiklerini belirterek, amaçlarının eğitim – öğretimlerine devam ederek bir yanda doğanın iç içe olduğu şehri tanımak olduğunu dile getirdiler. Öğrenciler ayrıca Artvin Belediyesi’nin katkıları için teşekkürlerini ilettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı