MÜZİK ÖĞRETMENLERİ VE MÜZİK ÖĞRETMENİ ADAYLARINDAN MUHTEŞEM KONSER..

MÜZİK ÖĞRETMENLERİ VE MÜZİK ÖĞRETMENİ ADAYLARINDAN MUHTEŞEM KONSER..

TRABZON-ARTVİN 23.04.2019 17:23:56 75 0
MÜZİK ÖĞRETMENLERİ VE MÜZİK ÖĞRETMENİ ADAYLARINDAN MUHTEŞEM KONSER..

Hayati Akbaş

HOPA-Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Çok Sesli Korosu ve Arhavi, Hopa, Kemalpaşa Müzik Öğretmenleri Çok Sesli Korosunun ortak çalışmalarıyla hazırlanan konser büyük bir beğeni ile izlendi.

Hopa Atatürk Ortaokulu Salonunda gerçekleşen konserin koro şefliğini Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Aydın Özlem yaptı.

Müzik Öğretmeni Hüseyin Zeytin’in sunumu ile başlayan gecenin ilk bölümü Trabzon’dan gelen ve kendilerine Olimbera Voice adını veren müzik bölümü öğrencileri çok sesli korosu ile başladı.

Koroya daha sonra Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa’da görev yapan müzik öğretmenleri de katıldılar. Çoğu kez izleyenlerin de alkışları ile ritim tuttuğu konsere Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa’dan yoğun ilgi olduğu gözlendi.

Etkinlik hakkında kısa bilgiler veren müzik öğretmeni Hüseyin Zeytin; “3 yıldır Trabzon Üniversitesi ile bu tür paslaşmaları yapıyoruz. Hocalarımızla yaptığımız istişare sonucu böylesine güzel bir konserin ortaya çıkmasından son derece mutluyuz. Amacımız müziğe karşı ilginin artması ve insanları mutlu etmektir. Değerli zamanlarını bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ederiz…” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı