MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

TRABZON-ARTVİN 18.12.2018 11:11:18 33 0
MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Yılmaz Doruk, mahalle ve merkez ilçe köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Valilik toplantı salonunda 30 muhtarın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Vali Doruk, köylerin acil ihtiyaçlarını belirlemek ve bu konulara çözüm üretilmesi adına muhtarların taleplerini dinledi.

Vali Doruk, burada yaptığı konuşmada mahalle ve köylerin sorunları ve bu sorunların çözümü için burada bir araya geldiklerini kaydetti.

Devlet olarak her daim muhtarların yanlarında olduklarını belirten Doruk, “Sizler hem devletin hem de vatandaşın yüzüsünüz. Mesuliyetiniz çok yüksek. Mahalle ve köylerimizin ihtiyaçlarını giderme noktasında bugüne kadar yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bugünden sonrada el birliğiyle ihtiyaçlarımızı gidermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Doruk daha sonra tek tek muhtarları dinleyip acil çözüm bekleyen sorunları not alarak, bu sorunların çözülmesi için gerekli birimlere talimat verdi.

Toplantıda Vali Yardımcısı Seda Başoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, İl Tarım ve Orman Müdürü Dursun Okur, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Cavunt hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI