MODERN BİR KÜTÜPHANEYE KAVUŞTU

Artvin Merkez 7 Mart İlkokulu, Okul Aile Birliği Başkanlığı, İl Garnizon Komutanlığı ile hayırsever Alen Kaytanlıoğlu ve Deniz Zeynep Bilgin'in destekleriyle yaptırılan modern bir kütüphaneye kavuştu.

TRABZON-ARTVİN 29.03.2019 10:23:57 54 0
MODERN BİR KÜTÜPHANEYE KAVUŞTU

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Merkez 7 Mart İlkokulu, Okul Aile Birliği Başkanlığı, İl Garnizon Komutanlığı ile hayırsever Alen Kaytanlıoğlu ve Deniz Zeynep Bilgin'in destekleriyle yaptırılan modern bir kütüphaneye kavuştu.

Kütüphanenin açılış töreni Vali Yılmaz Doruk, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Abdurrahman Cengiz Çerçi, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Okul Aile Birliği Başkanı Ercüment Seçkin, bazı okul müdürlüleri, davetliler ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Doruk, burada yaptığı konuşmada, okumanın önemine dikkat çekerek, “Çocuklara ve gençlere okuma sevgisi ve alışkanlığını kazandırmak, her anne-baba ve öğretmenin öncelikli görevidir. Toplumun her kesiminin hassasiyetle sahip çıkması gereken önemli bir meseledir. Kütüphanenin oluşmasında katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Kütüphanemiz okulumuza, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Vali Doruk ile katılımcılar kütüphaneyi gezerek kitapları ve öğrencilerin kullanımına sunulan zekâ geliştirici oyunları inceledi.

Kütüphanede yaklaşık 3 bin adet kitap bulunuyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI